«

»

Vasaloppet 2014 fullt

Vasaloppet 2014 blev fullt efter 10 min!

Vasloppet 2014 är redan fulltecknat, och det på bara 10 minuter och 48 sekunder. För imorse kl 08.00 så öppnade anmälan till Vasaloppet 2014 och platserna tog slut rekordsnabbt. Förra året tog det ett gäng dagar innan loppet blev fullt. Så jag undrar varför det blev en sådan markant skillnad i år? Kanske har med att det har varit ett skid VM precis med svenska framgångar som lockar allt fler motionärer. Antal startande till Vasaloppet 2013 var 14.712 av 15800 anmälda, vilket är 93%. Jag undrar hur många som kommer till start till Vasaloppet 2014 och jag tror att öppna anmälningarna kanske 2 månader innan loppet är bättre om man vill att fler skall komma till start.

Jag själv gick in på Vasaloppets hemsida för att anmäla mig vid kl 9 och blev helt klart förvånad över att det redan var fullt, trodde i alla fall att det skulle ta några timmar innan det blev fullt. Ja får väl köpa min start även nästa år på den underjordiska svarta marknaden till Vasaloppet 2014.

/Johnny

Om författaren

Johnny Toldnes