«

»

Vad har hänt – Hackad blogg har återuppstått!

Hej!

Ja bloggen blev hackad i höstas och jag har haft lite strul med att få den ”fit for fight” igen, men nu bör den lira igen. Ursäkt till alla som fått spam i sina rss-flöden med viagra blogg-poster etc. Men vem kan ha gjort detta? Ja en Hacker SÅKLART och kanske en från Japan eller Kina enligt hur inläggen såg åt på bilden nedan :)

Hackad Serp

Mycket har hänt sedan förra inlägget

Ja till att börja med så är IRONMAN Kalmar 2014 avklarat och det på tiden 11.07. Vilket jag inte är jätte nöjd med men med tanke på min skadade fot som jag skrev om i förra inlägget så får jag väl vara nöjd. Målet var att komma under 11 timmar och kanske landa på 10.30, men det gick inte. Simmade på 1.14 – Cyklade på 5.41 – Sprang på 3.59. Skulle vilja kapa en kvart på simningen, 40 min på cykeln och 30 min på löpningen för att nå dit jag vill.

Johnny Toldnes Planet X - Johnny ToldnesJohnny Toldnes

Har även äntligen lyckats krossa SUB 40 på milen på tiden 39.03. Det var i oktober på Hässelbyloppet som detta mirakel skedde. Fick här lite hybris och trodde mig vara i förstklassig löpform så här på hösten så anmälde mig till Stockholm Vinter Marathon. Gick ut stenhårt och låg på stadiga 4.15 tider på kilometern. Ända fram till halvan som gick på ca 1.30 och sedan slängde jag mig i väggen och kröp in på 3.29. Japp nog om detta missöde…

Johnny Toldnes Hässelbyloppet

Till något roligare och det är att jag investerat i en MTB modell 29″ och det är nog det bästa jag gjort på länge!
Nu mitt i mörkaste skitvintern så är det till och med kul att cykla och jag kommer ut på långpass varje vecka, vilket jag tror kommer vara bra för mig inför 2015 års säsong.

Canyon Grand Canyon SLX 7.9

Vad händer 2015

Det kommer inte bli någon IRONMAN på fulldistans 2015, utan kommer fokusera på halv Ironman distans samt olympisk distans. Jag har som mål att bli riktigt snabb på full IRONMAN men behöver ett år till av träning och kortare tävlingar för att hålla motivationen uppe samt få upp farten och träningsmängden. Det är en stor press att ställa upp i en Ironman och nästa gång jag gör det så vill jag prestera och då behöver jag ett år till av träning.

Kommer satsa en hel del på cyklandet då det blir lite MTB lopp som Cykelvasan etc. Kommer också köra Stockholm Swimrun samt Xtrerra Triathlon. Xtrerra är ett offroad triathlon, där man simma i sjö, cyklar MTB och springer i skogen. Mer om allt detta kommer snart!

God Jul!

 

 

Om författaren

Johnny Toldnes