«

»

Snabb Q1 2014 Rapport

JA ett tag sedan jag skrev, men när schemat är fullt så är skrivmotivationen inte alltid på plats.

Senaste tiden har fokus legat på att flytta till en ny lägenhet, jobba och träna där emellan. Att flytta tar tid och mycket energi. Först är man ett nervvrak under budgivningen på nya lägenheten, sen är man ett nervvrak under försäljningen av befintlig lägenhet. Sen skall det städas, piffas och stylas inför visningar. Sen när man äntligen köpt och sålt skall skiten packas ihop flyttas och packas upp samt frekventa besök på IKEA tar ännu mer på livsenergin. Men det är också trevligt och kul med nytt nu när allt är på plats och fokus kan läggas på rätt saker.

Men jag har hunnit träna lite också, man får liksom peta in pass här och där när det finns tid och plats mellan flyttkartongerna. Skall nu även försöka skriva lite mer flitigt här nu när säsongen börjar närma sig med på riktigt!

Så lite träningsdata 1 januari till 29 mars.

Löpning: 36tim
Simning: 18tim 35min
Cykel (trainer): 43tim 25min

Så total blir det ca 100 timmar i Q1 vilket känns okej ändå. Det är mest kvalité här så det är 100 bra timmar. Nu hoppas jag kunna få ihop lite mer distans och timmar då cyklingen kommer igång på allvar.

Johnny Toldnes

Jag har även precis fått klartecken på en ny tävling som jag kommer köra 27 april – 2 maj, och det handlar om Multisport, 5 dagar, Schweiz, 250km och 8000 höjdmeter. Det kommer ett enskilt inlägg om det inom kort!

/Johnny

 

Om författaren

Johnny Toldnes