«

»

Tävlingar 2014

Nu är snart året slut och totalt blev det 12 tävlingar 2013, alltså en tävling per månad i snitt. Ganska mycket tycker jag själv för en glad motionär, men det är ju tack vare tävlingarna som jag håller på med det här.

Men att tävla mycket gör också att man får anpassa träning hela tiden efter de olika tävlingarna. Målet med 2014 är att göra en bra tid på Ironman i Kalmar så jag har valt att tävla lite mindre för att kunna träna lite mer.

Jag skall även prova på fenomenet swimrun och tävlingen Amfibiemannen. Precis som det låter så springer man och simmar mellan öar i skärgården. Det roliga är att man tävlar i lag om två. Amfibiemannen är en kvaltävling till Ö till Ö som skulle var rolig att få prova på någon gång. Att få köra Amfibiemannen kommer vara en riktig motivationshöjare tror jag.

Nedan har jag listat alla tävlingar som jag är anmäld till just nu och de tävlingarna som jag kommer satsa på. Sen kan det nog bli någon halvmara eller milslopp i mars/april för att kolla formen. 2014 kommer bli spännande och det är nu dags att ta tävlandet till en ny nivå med lite hyffsade tider och placeringar.

Stockholm Marathon 31 maj

www.stockholmmarathon.se

Vansbro Triathlon 28 juni

www.vansbrotriathlon.com

Vansbrosimningen 5 juli

www.vansbrosimningen.se

Amfibiemannen 25 juli

www.amfibiemannen.se/

Ironman Kalmar 16 augusti

www.ironman.com/triathlon/events/emea/ironman/kalmar.aspx

 

Om författaren

Johnny Toldnes