«

»

Svensk klassiker topp 3

Registrerade min svenska klassiker nu efter Vasaloppet, och till min förvåning så hade jag plats 3 på snabbaste klassiker som är anmäld hittills 2013. Det betyder inte att min klassiker är supersnabb, jag räknar med att putsa min tid på 19:31 en hel del. Handlar nog mer om att inte så många har anmält sina klassiker än, men ändå kul!

I en Svensk Klassiker ingår Vasaloppet, Vätternrundan, Vansbrosimmet och Lidingöloppet. Om man gör dessa fyra i följd inom 12 månader så räknas det som en Svensk Klassiker. Man kan registrera sin Svenska Klassiker på:
www.ensvenskklassiker.se Och man kan få e medalj eller ett diplom beroende på hur mycket man betalar :)

Jag har ju nu snart gjort 2 klassiker, men anmälde mina tider från:

  • Vätternrundan 2012 med tiden: 9:24
  • Vansbrosimmet 2012 med tiden: 57 min
  • Lidingöloppet 2012 med tiden: 2:28
  • Vasaloppet 2013 med tiden: 6:41
  • Totalt: 19:31

Så nu om jag filar tiden på Vätternrundan den 14 juni så kan jag anmäla en ny klassiker och kanske komma under 19 timmar.

tio-i-topp-svensk-klassiker

För övrigt så fick jag bakslag på förkylningen efter premiärmilen och har inte tränat denna vecka. Det börjar bli väldigt frustrerande detta. Åker i morgon till Budapest för att lite semester och vila och hoppas kunna dyka in i en hård träningsperiod i april.

/Johnny

Om författaren

Johnny Toldnes