«

»

Startgrupp 4 Vasaloppet

Startgruppp 4 Vasaloppet

Förra veckans tävling Harsa ski marathon där jag fick en tid på 2:44 räckte till startgrupp 4 på Vasaloppet. Tyvärr så blev jag sjuk efter loppet. Kände av en liten förkylning på morgonen men körde ändå, och så skall man inte göra! Resulterade i en veckas sjukdom och kan som tidigast träna nu på onsdag. Inte bra, men startgrupp 4 är bra!

Den 17:e februari så kommer jag åka till Sandviken för att köra Bessemerloppet som är 52km långt och är även det seedningslopp inför Vasaloppet. Jag tror inte men hoppas då kanske på att kunna seeda upp mig till startgrupp 3. Bara jag får bli frisk och kan börja träna så kanske det kan gå om det är snabba spår. Stod i startgrupp 6 förra året så är ganska nöjd med 4:an, men mycket vill ha mer! Mer kommer angående Bessemerloppet!

Här finner du aktuella och uppdaterade seedningstabeller  – Klicka här

Seedningstabell-vasaloppet

Om författaren

Johnny Toldnes