«

»

Raid Centrale Paris Schweiz – Multisport VIDEO

Snabb rapport från Schweiz och rörlig bild!

Jag har varit typ sämst på att skriva här senaste tiden, men ibland finns inte tiden höll jag på att skriva, men tid finns alltid! Det har mer varit lite lathet och dålig motivation.

Har inte varit lat när det kommer till träningen som funkat riktigt bra sista tiden, mer om det i ett annat inlägg som kommer snart hoppas jag.

I våras var vi ett gäng i Schweiz och lekte multipsort som var skitkul, men också väldigt tufft mer detaljer om tävlingen här. Vi hade katastrofalt dåligt väder alla 5 dagar utom 1 dag som var kanon fin. Att efter varje dagsetapp på ca 5 mil och 1500 höjdmeter i 5 grader och ösregn och även ibland snö slå upp tältet och försöka få upp lite värme, torka och fylla på med energi inför nästa dag var tufft.

20140428-102538-0713-Cedric-Kui

Vi höll ihop laget och hade under dagarna ett jämt och fint tempo vilket resulterade i en 16:e plats av 54 lag totalt. Ingen av oss kunde orientera super bra så vi tappade en del på det. Vi var också i särklass det största och tyngsta laget, där vi grabbar i i laget såg ut som jättar i jämförelse med de små ettriga fransmän som flög uppför alperna medan vi stånkade på dubbelt så tunga hälften så snabba. Vi var dock absolut snabbast nedför!

Se filmen nedan med lite godbitar från veckan:

Raid Centrale Paris – Team Viking Raideurs 2014 from Johnny Toldnes on Vimeo.

 

 

Om författaren

Johnny Toldnes