«

»

Premiärmilen imorgon med oklar form

Premiärmilen imorgon kan gå precis hur som helst.

Jag har varit dunderförkyld och inte kunnat träna på nästan 2 veckor. Det är grymt frustrerande att åka en förkylning som bara vägrar lämna kroppen när man bara vill träna. Premiärmilen är imorgon och jag har ingen aning om hur formen är, det kan vara positivt att få vila ett tag, men kanske inte så här länge.

I torsdags så kände jag mig i princip nästan gansa frisk så jag gav mig ut på en 5km runda i lugnt tempo bara för att känna på benen. Benen kändes pigga och det gick att kontrollera pulsen och det kändes som infektion i kroppen har lämnat mig och kanske tagit tag i någon konkurrent istället. Man kan ju hoppas.

Så igår fredag så tog jag en ny 5km runda men nu i högre tempo. Jag försökte hålla 4min/km tempo under vissa perioder för att känna på tävlingsfarten och om jag kan hålla det tempot. Jag vet inte om det kommer gå imorgon att springa i just 4min/km tempo men det kändes bra igår att ligga på den belastningen bitvis. Ja så imorgon kan det gå hur som helst. Målet är ju att göra en hyffsad tid då jag springer premiärmilen för att seeda mig till Göteborgvarvet.

premiarmilen

Om författaren

Johnny Toldnes