«

»

Premiärmilen 2013 avklarat

Premiärmilen levererade fint väder och 41:54

Johnny-ToldnesPremiärmilen var en riktigt trevlig tävling med mycket folk och snabb och fin bana. Banan var bitvis lite grusig och blöt men man är inte så kräsen efter en lång vinter.

Jag har ju vart förkyld en längre tid så jag var osäker på formen, men det gick helt okej. Tiden blev 41.54 och en placering på 346:e plats av 2 877 löpare. Kände efter ca 5 km att pulsen rusade lite så fick slå av på takten för att inte bli för stum, men kunde öka igen när det var 2km kvar.

Snittpulsen låg på 185 slag/min och maxpuls på 192 slag/min. Så helt klart en ansträngning för kroppen, och det

känns i kroppen nu att man har rört på sig idag.

Tiden räcker till startgrupp 3 i GöteborgsVarvet om jag inte räknat fel, och det var ju det som var dagens mål att seeda upp mig till GöteborgsVarvet. Så helt klart nöjd med dagen!

premiärmilen-2013

 

Om författaren

Johnny Toldnes