«

»

Multisport i Alperna – Raid Centrale Paris Schweiz

Multisport i Alperna: 5 dagar 250 kilometer och 8000 höjdmeter står på schemat!

För ganska exakt en månad sen så fick jag ett SMS, som löd: ”Va göru den 26 april till 2 maj, skall du med till Schweiz och köra en mulltisporttävling. 250km och 8000 höjdmeter på 5 dagar?” Mitt svar blev kort och gott: ”jag är på!”.

Nu är detaljerna lite mer på plats och tävlingen heter ”Raid Centrale Paris” och är en lagtävling med 4 personer per lag. Det lag jag är med i heter ”Viking Raideurs” och är lag nummer 37. Vi kommer mestadels springa och cykla men även en del kanot och klättring kan det bli. Springa och cykla kan jag men det andra blir mer på improvisation. Det här kommer bli en helt galen upplevelse!

Man kan följa hela tävlingen live här: http://www.raidecp.net/en/home

Så följ Team 37 The Viking Raideurs från och med den 27/4 – 2/5!

Hela bansträckningen ser ni i filmen nedan:


Présentation de l’itinéraire du Raid 2014 by Raidecp
Bilder och rapport kommer när jag är hemma igen!

Om författaren

Johnny Toldnes