«

»

Inför Göteborgsvarvet 2013

På lördag är det dags för Göteborgsvarvet 21km och formkoll

Träningen rullar på bra och har lyckats skrapa ihop ca 40 timmar träning de senaste 30 dagarna. Är hyffsat sliten i kroppen och vissa pass går snabbt och vissa pass går trögt. Sliten i kroppen men på ett bra sätt, känner mig ändå stark. Stark och skadefri och har inga större krämpor så det är väl vara att kämpa på ett tag till. Vågar inte riktigt släppa upp träningen än utan vill ligga på ganska hög belastning ett tag till.

Nu till helgen så är det dags för Göteborgsvarvet som är ett halvmaraton. Jag har inga direkta mål med den tävlingen förutom att det är lite formkoll och ett bra pass inför stockholm maraton 1 juni. Vill inte avbryta min tänkta träning för Göteborgsvarvet och göra någon toppning. Utan jag tränar på med långpass och simning och cykel pass som vanligt. Riktig kul att vädret har blivit bra och det blir mycket cykel nu i det fina vädret.

Testade i måndags att gå med lite fart på ett lite längre löppass och det kändes bra. Låg på 4.50min/km tempo och kunde ligga på en snitt puls på 152 slag/min. Löpte drygt 17km och kan nog trycka på betydligt mer och ha råd med en puls upp mot 175 utan att gå sönder. Måltid är ca 1:30.

Ja vi får väl se på lördag hur det går och race rapport kommer på söndag kväll!

Se data från måndagens pass här:
inför-göteborgsvarvet

 

Om författaren

Johnny Toldnes