«

»

inför Bessemerloppet 2013

Inför Bessemerloppet 2013

Imorgon är det dags för nästa seedningslopp Bessemerloppet som går i Högbo strax utanför Sandviken.

vilopulsJag är frisk igen och har kunnat träna ett gäng med pass så jag känner mig stark igen,

Fick ju efter förra seedningsloppet Harsa skimarathon vila i nästan 2 veckor pga av influensa, magsjuka och lite annat smått och gott som man ofrivilligt andas in på tunnelbanan. Jag har nu blivit fullt frisk igen och har kunnat tränat lite lätt förra veckan och kunnat gå på fullt denna vecka. Så kroppen känns bra, har haft koll på pulsen hela tiden som gärna sticker iväg när man har en infektion i kroppen. Man kan även få en ökad vilopuls vid sjukdom så har nu kommit ned på mina ca 40 slag/min igen.

Så nu blir det att valla skidor idag och vädret ser ut att bli milt runt 0 till -1 så det kan nog bli riktigt snabba spår. Jag står ju nu startgrupp 4 på Vasaloppet och skall försöka seeda upp mig till startgrupp 3, men det kommer bli riktigt tufft. Bessemerloppet går alltid 2 veckor innan Vasaloppet så många från eliten är där som t.ex. bröderna Tynell. KUL!

/Johnny

Läs här hur Bessemerloppet 2013 gick!

Om författaren

Johnny Toldnes