»

Harsa Ski Marathon – Premiär 2013

Inför Harsa Ski Marathon 2013

Nu i helgen är det tävlings premiär för 2013, och det är även det första blogginlägget!

Tävlingen är Harsa Ski Marathon som är ett seedningslopp för Vasaloppet. Jag har även en stuga 4 mil från tävlingen så det i mycket sämre form än i år, men tog mig i mål på ca 3:30 tim. Ingen höjdar tid direkt.

Det verkar bli kallt i Harsa i helgen och det tycker jag är bra, lite lättare att valla när det är kallt för en lekman inom konsten att valla. Jag hoppas på en bra tid och att det kan räcka till en bättre startgrupp till Vasan. Jag startade förra året i startgrupp 6 och målet i år är att få starta i grupp 5. Kommer bli svårt, men vafan!

Förra helgen var jag och två kumpaner i just Harsa för att tjuvträna lite i spåren, och det kändes bra. Var kallt då också och jag hittade perfekt fäste och glid, så får hålla tummarna för att det blir samma före nu i helgen.

Harsa

/Johnny

Läs här hur det gick i Harsa Ski Marathon 2013

Om författaren

Johnny Toldnes